MSR Black Stain Remover 650 ml
Star brite MSR Black Stain Remover schimmel- en weervlekken reiniger (650 ml) maakt korte metten met zwarte schimmel- en weervlekken. De reiniger verwijdert het residu van de dode schimmel en weervlekken. De schimmelreiniger van Star brite i ... (meer lezen)
€ 19,95 2
Plastic reiniger Stap 1/2 - Starbrite
Reiniger die eenvoudig fijne krasjes, vuil, vlekken, zout- en kalkaanslag en hars op plastic verwijdert. De eerste stap naar volledig herstel van het materiaal. Uitermate bruikbaar op ramen van bootkappen, vluchtluiken en patrijspoorten. Ges ... (meer lezen)
vanaf € 19,50 2
Schimmel- en Weervlekken reiniger - Starbrite
Oxidatieve reiniger voor het reinigen van het residu van dode schimmels en weervlekken. Uitermate geschikt voor het reinigen van bootkappen, sprayhoods, vinyl, kussens, tentdoek, zonwering en oveige weefsels. Na behandeling opnieuw im ... (meer lezen)
€ 21,72 2
Smeermiddel voor drukkers en ritsen - Witte PTEF -
Te gebruiken op drukkers van dekzeilen, ritsen van zijgordijnen, drukkers van afneembare dakzeilen, ritsen van plastic ramen en alle andere drukkers en ritsen die aan storm en wind worden blootgesteld. Slechts een dun laagje beschermt tegen ... (meer lezen)
€ 14,46 2
Waterproofing met PTEF - Starbrite
Maakt sprayhoods, boorkappen, huiken, tentdoek en alle andere soorten weefsel voor buitengebruik weer waterdicht. Voorkomt rotten en weervorming. Tast de oorspronkelijke kwaliteit van het doek niet aan. Laat geen strepen of vlekken achter. H ... (meer lezen)
€ 33,82 2