Highfield Rubberboothoezen

SudWestSails is ervaren in het maken van hoezen voor rubberboten en ribs van merken zoals Highfield. De hoezen zijn de meest effectieve manier om uw rubberboot te beschermen tegen verwering door zon en neerslag. Zo voorkomt u het snel achteruit gaan van de kwaliteit van het rubber en blijft uw boot lang mooi.

De prijzen verschillen per model rubberboot, vraag naar de mogelijkheden.Maril 570/ 625

Creëer meer comfort aan boord van uw Maril sloep met een sprayhood/ achtertent of een wintertent om uw Maril sloep tijdens de wintermaanden te beschermen tegen de elementen, of zoekt u juist een Bimini zodat u met felle zon of regen gewoon lekker kunt gaan varen? Dan bent u bij SudWestSails aan het juiste adres.

Wij hebben jarenlang ervaring met het maken van verschillende maatproducten voor Maril sloepen om uw vaargenot te vergroten en vervaardigen deze van hoogwaardige materialen.

Hieronder vindt u een aantal producten, heeft u vragen of andere wensen, neem vrijblijvend contact op.


Maril Sprayhood/Achtertent

Voor Maril 570/625. Een sprayhood biedt u veel extra comfort tijdens het varen. De sprayhood is makkelijk op te zetten en te koppelen aan de achtertent waardoor uw interieur beschermt blijft wanneer de boot aan de wal ligt. Informeer naar de beschikbare kleuren. De sprayhood/ achtertent wordt gemonteerd op een bestaand frame.

Prijzen incl montage bij ons op locatie in Koudum. Montage elders tegen meerprijs.

Levertijd; neem contact met ons op.

€ 2.275,00


Maril Bimini (incl. hoes)

Bimini voor een Maril 570/625 Sloep. De bimini biedt u bescherming tegen de zon en maakt uw vaart daardoor aanzienlijk comfortabeler. Informeer naar de beschikbare kleuren. 

Inclusief frame.

Prijzen incl montage bij ons op locatie in Koudum. Montage elders tegen meerprijs.

Levertijd; neem contact op voor actuele levertijden.

€ 1.295,00


Maril Wintertent

Wintertent voor Maril 570/625 Sloep. Bescherm uw boot ook in de winter tegen de invloeden van buitenaf. Informeer naar de beschikbare kleuren.

Exclusief houten frame. (bouwtekening meegeleverd)

 

€ 794,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 2 - 5 dagen1